Diskuse

Rozum a Srdce

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J18a63n 40R87ý94z28n18a27r

19. 9. 2013 12:54

:-)! Díky za velice dobrý a čtivý článek.

Mám jedinou výhradu - nemluvil bych o vyrovnávání ega, ale o rozpouštění ega. Vyrovnání je vždy dočasné, kdežto rozpuštění je trvalé.

     Pro praktický život se sice ego potřebuje, ale po jeho rozpuštění se naformuje nové, které vámi uváděnou rovnováhu automaticky podporuje. Pokud stále pracujete na rozpuštění ega, získáte ego plastické, které podporuje váš růst v konkrétní životní situaci.

R^

0 0
možnosti

Děkuji ze srdce za Váš komentář. Mluvím především o vyrovnávání stínu (tj. nechtěné a potlačené části osobnosti). Toto vyrovnávání stínu osobnosti je vpodstatě přímá cesta k rozpouštění a hluboké proměně ega.

0 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 784x
Snažím se najít rovnováhu nejen v protikladech. V životě je pro mne stejně důležitá harmonie myšlenek, slov a činů. Každý z nás se zrodil na zemi, aby poznal sám sebe, a díky tomu dokončil cosi nedokončeného z minulosti. Pro mne je touto nedokončenou prací především komunikace. Od roku 1996 se věnuji astrologii, numerologii, tarotu a léčení a od roku 2010 se těmito obory zabývám profesionálně. Psaním se bavím od roku 1997 a ve svých "šuplících" mám pečlivě uloženy tři fantasy příběhy, spolu s řadou povídek, básní a několika okultními texty :-)